Сложиха цена на Кристиано, Икер се разделя със Сара

Начало » Сложиха цена на Кристиано, Икер се разделя със Сара

Икер Касияс Сара Карбонеро Коментарите в Италия за близка раздяла на Ювентус със суперзвездата Кристиано Роналдо са увеличени след отпадането на отбора на Пирло от Шампионската лига. Въртят се новини и прогнози за следващтата му посока, а спортният ежедневник “Корриере дело спорт“ вече постави и цена на развода.

Според медията, продажната цена на Роналдо е 29 милиона евро, а “Старата госпожа“ ще си отдъхне от тежък разход за заплатата му от 31 млн. Торинци купиха историческия голаджия на Реал Мадрид за 105 млн. евро през лятото на 2018 след спечелване на петата му Шампионска лига, но той не успя да им донесе тази купа за три сезона.

Междувременно 35-годишният португалец продължава да поддържа интригата и да праща знаци на бившия си клуб от Мадрид, последно със съобщението: “По-важно от това колко пъти си паднал в живота, е колко бързо си се възстановил. Истинските шампиони никога не се пречупват! Фокусираме се към Каляри, битката за Серие А, финала за купата на Италия и всичко, което още можем да спечелим.

Футболът има памет…И аз също! Историята не може да се изтрие, пише се всеки ден с устойчивост, отборен дух, настояване и тежък труд. А които не го разбират, никога няма да стигнат слава и успех!“

Мениджърът му Жорже Мендеш вече се свърза с Реал да сондира евентуално завръщане.

Междувременно друга голяма легенда на “белия балет“ Икер Касияс обяви в соц.си мрежа, че се разделя с жена си Сара Карбонеро след 12 години. “Любовта ни като двойка поема различни, недалечни пътища, но ще бъдем заедно в прекрасната задача на отговорни родители, с уважение и приятелство завинаги.“, написа на прага на 40-те години световният и двукрател еврошампион с Испания.

Двойката има два малки сина. Славният вратар преживя инфаркт през май 2019, а красивата спортна журналистка се бори с коварна болест, наскоро с поредна операция. От месеци тя се върна на работа с авторско предаване за радио “Марка“. Икер пък се подготвя за директорски пост в Реал, от септември като помощник на Емилио Бутрагеньо във фондацията на клуба.