Смяна в нападението на ЦСКА – Генков за Делев?

2011-01-04 10:55:00

Нападателят на Динамо идва на Армията, Спас поема към Нижний Новгород

Цветан Генков може в крайна сметка да се озове в ЦСКА, гръмна централната спортна преса днес. Според запознати, играчът ще премине на Армията със свободен трансфер, като преди това разтрогне договора си с Динамо Москва.

Както е известно, Генков премина преди няколко сезона в руския гранд, където обаче се провали с гръм и трясък. Последният полусезон го изкара под наем в Локомотив София, където загатна за формата си, която навремето го направи голмайстор на А група и български национал.

Сега Генков ше се върне в Москва, но само за да разтрогне договора си. После се прибира в София и започва с ЦСКА, твърдят от "Тема спорт".

В същото време пък трансферът на Спас Делев във Волга отново е актуален, при това с нова, по-висока цена. Споменава се за $ 1 000 000, които руснаците са готови да извадят. Преди месец новаците дори обявиха Делев за свой нов играч, но нещата се разсъхнаха. Смяташе се, че е заради проблемите на ЦСКА от финансово естество. Парите от играча щяха да минат направо в сметки на кредитори, а на Титан не им се понрави този вариант.

Това бяха слуховете, а сега не е ясно по каква схема ще бъде продаден играча, ако изобщо бъде. "Меридиан Мач" прогнозира, че Спас няма изобщо да започне подготовка с ЦСКА.

 

За Делев има интерес и от три отбора от Полша. Там обаче се опариха след наема на Георги Христов и са много внимателни с нападателите от България.

Вашият коментар