Солена глоба за ЦСКА

2010-12-04 19:01:00

Бернд Шустер се интересува от Александър Тонев и Маркиньос

Минимум 30 000 швейцарски франка ще бъде глобата за ЦСКА от хвърлените бомбички и ракети по време на мача с “Бешикташ” в четвъртък, пише в свой материал в."24 часа". "Червените" се издъниха пред члена на дисциплинарната комисия на УЕФА Шандор Берзи, който бе пратен за дежурен делегат на срещата. Унгарецът е написал 10 страници доклад за инцидентите, като единствената му работа била да брои взривовете от трибуните. Въпреки силното полицейско присъствие на стадиона бе внесен цял арсенал.

Най-голям гняв обаче отнесе отговорникът по сигурността в ЦСКА Димитър Димитров-Каубоя, който се опита да усмири феновете. Той е един от враговете на агитката още от съдийските си години, когато на няколко пъти откровено закопа "червените".

Берзи предупредил изрично, че ако не се спре, ще бъде принуден да поиска прекратяване на мача. Дори в един момент той сигнализирал и съдията от Норвегия.

Бернд Шустер е поискал допълнителна информация за Александър Тонев и Маркиньос от ЦСКА. На пресконференцията след мача той бе категоричен, че Гара Дембеле не влиза в плановете му за селекция.

Президентът на "червените" Димитър Борисов пък за първи път протегна ръка на феновете, като заяви, че не е чул скандиранията срещу него. Вместо това той благодари за подкрепата. Борисов бе категоричен, че Милен Радуканов не трябва да се притеснява за поста си, и обеща през пролетта тимът да се завърне на "Българска армия". Вече имало разрешение за ремонта на съоръжението от страна на собственика – Министерството на спорта. Такова обаче за терен, където да тренират децата на ЦСКА, все още нямало.

Самият Радуканов пък обеща да се скара на Спас Делев за пропуските му. Всички в отбора подкрепили Райс Мболи, който направи фатална грешка при второто попадение на турците. "Той направи невероятни мачове за нас и му е простено да има един слаб момент за цял полусезон", категорични бяха съотборниците му.

Вашият коментар