Спас Делев: Показахме, че сме номер 1

2011-02-26 20:49:00

Дано Литекс да загубят точки, за да може да се борим за титлата, надява се нисичкият нападател

Изказвания от лагера на ЦСКА след победата над Левски с 3:1:

Сашо Борисов (изпълняващ длъжността старши треньор): "Винаги е сладко, когато побеждаваш Левски на "Герена". ЦСКА победи в деня на истината. Изиграхме много добър мач, тактически правилно. Футболистите се раздадоха и заслужено победихме. Тодор Янчев изпълни перфектно тактическа задача да прекъсне връзката между Дембеле и Тасевски. Ако играем по този начин, ще успеем да стигнем по-напред в класирането".

Спас Делев (нападател): "Показахме, че сме номер 1. Дано Литекс да загубят точки, за да може да се борим за титлата. Сгазихме отбора на Левски. Преди мача си говорехме, че трябва да излезем като едно цяло. Искахме да покажем на всички, че никой не може да ни подценява".

Александър Тонев (полузащитник): "Заслужена победа. Надиграхме ги по всички показатели. Не знам защо ме изгони съдията. Не ми даде обяснение. Питайте го него защо ми показа червен картон".

 

Полузащитникът на ЦСКА Маркиньос заяви, че победа над Левски на "Герена" е по-специална. "Много е сладко да победиш Левски на "Герена". Преди мача говореха, че Левски ще ни победи, но дколкото разбирам от футбол в дербитата няма фаворит. Ние бяхме дошли за победа и успяхме да я постигнем", каза Маркиньос.

Вашият коментар