Спас Делев: Съдията ни би, не Левски!

2010-08-01 22:55:00

"Съдията ни попречи да бием. С това ни надигра Левски. Имаше чиста дузпа срещу мен, но нямаше кой да я свири", заяви след срещата ЦСКА – Левски (0:1) нисичкият нападател на "армейците" Спас Делев.

 

"Няма какво да коментираме. Просто съдията свиреше за Левски", простичко заяви "седмицата" на "армейците". "Още преди мача си знаехме, че ще свири за Левски. Мисля, че имаше стопроцентова дузпа срещу мене. ЦСКА игра по-добре, но съдията се намеси и Левски победи", проплака Делев. Запитан коя е основната му претенция срещу арбитъра, футболистът на "червените" заяви: "Основната ми претенция е дузпата".

 

Подобно бе и мнението на спортно-техническият директор на ЦСКА Емил Костадинов.

 

"Неприятно начало на сезона. Не успяхме да си реализираме положенията, въпреки тоталното надиграване на съперника. С едно положение ни биха, докато ние изпуснахме няколко добри възможности за гол", коментира мача нападателят на "червените" Димитър Илиев, според когото отборът му е надиграл "сините" през второто полувреме.

"Доброто в цялата ситуация е, че мачът няма да окаже влияние за изхода на шампионата. Имаме много проблеми в отбора, но това се случва, а и заместниците на контузените титуляри играха на ниво. Трябва да забравим този мач и да се концентрираме за следващите срещи, които са не по-малко важни. Забравяме за Левски. Съдийството, добро или лошо не трябва да се коментира. Има си специалисти за тази работа", добави Илиев.

 

Вашият коментар