Спекулация бил трансферът в ЦСКА на Галин Иванов

2011-01-06 15:27:00

22-годишния футболист не иска при "червените", гледа към чужбина

Старши треньорът на Славия – Емил Велев, нарече "спекулации" информациите за евентуалния трансфер на Галин Иванов в ЦСКА. "Не мога да накарам никого да играе за Славия против волята си и не мога да спирам развитието на нито един футболист. Говорих с Галин Иванов два пъти по този въпрос. Той не е изявявал желание да преминава в ЦСКА", заяви Кокала.

Вчера трансферът от Славия в ЦСКА на 22-годишния футболист пропадна. Иванов обаче няма претенции да премине на всяка цена при "червените". Той дори е по-склонен да доиграе сезона в "Славия" и да чака летен трансфер в чужбина. Интерес преди време имаше от "Грасхопър", а преди няколко дни на проби го пожелаха тимове от втора лига на Германия. През лятото на 2010 година Иванов беше на проби в германския втородивизионен Ерцгебирге Ауе, но до трансфер не се стигна.

"Всичко това, което се изписа за Галин през последните няколко дни, са просто спекулации. В момента ЦСКА не е най-доброто място, където може да се развива един млад футболист", добави Емил Велев.

Галин Иванов ще започне подготовка със Славия на 7 януари, като все още не е изключено атакуващият полузащитник да бъде продаден в отбор от чужбина.

Вашият коментар