Списание СПРИНТ – безплатно за Световното

Начало » Списание СПРИНТ – безплатно за Световното

Списание СПРИНТ 30Списание СПРИНТ излезе в безплатно дигитално издание от 100 страници за Световното първенство по футбол Катар 2022.

Брой 30 е само на ПДФ и можете да го разгледате и изтеглите тук.

СПРИНТ всъщност е в обичайния си вид – голям формат, луксозен дизайн. Но вече е и тип мултимедия.

Списанието гъмжи от видео – общо 100 клипа на футболисти, отбори и по другите теми.
Отделно е приложена схема на турнира, която можете да свалите и да попълване на компютъра или телефона по време на шампионата.

Представени са 32-та отбора, техните треньори и звезди с текстове и статистика. Личи и историята на мондиалите, българските участия¸ вечните класации и рекордите, стадионите в Катар плюс любопитни факти. Естествено – и телевизионна програма.

Изпъкват прогнозите на футболистите и треньорите от ЦСКА и Левски, които влязоха в битка кой ще познае световния шампион.

Коя е най-бедната страна на мондиала? Този и много други отговори – в безплатния брой 30 на списание СПРИНТ за Световното.

Продуктът е напълно свободен за разглеждане, четене и главното – за изтегляне/сваляне. Списанието е подходящо за компютър, лаптоп, таблет, телефон. Естествено, принтирането също е вариант – например на схемата на турнира или на тв програмата.

За лесно четене ви трябват основно няколко иконки в зависимост от софтуера на вашето устройство. Главните са ясни: плюс-минус, на една страница (за четене), на две/фолио (основно за разглеждане).

Подсещане – с клик върху страниците в съдържанието на стр 3 отивате на съответната тема.