Станислав Тодоров с висока оценка за дербито

2010-08-03 01:09:00

Много добра оценка е получил Станислав Тодоров за съдийството си на дербито ЦСКА – Левски (0:1). Реферът от Шумен беше обвинен от „армейците”, че е подминал нарушение на защитник на „сините” срещу Спас Делев в наказателното поле.

Съдийският наблюдател Костадин Костадинов, който е и шеф на арбитрите, му е писал оценка над 8. Асистентите Никола Джугански и Николай Ангелов имат още по-високи оценки.

Станислав Тодоров свири второто полувреме почти на един крак, след като още преди почивката получи контузия. Лявото му коляно беше замразено и след лекарската намеса той изкара мача.

"При гола на Левски се обърнах рязко и обувката ми се заби в тревата. Коляното ми се усука и усетих режеща болка. Притесних се, че съм скъсал менискус , но днес минах обстойни прегледи, които показаха само разтегнати връзки. Имам лек отток, който трябва да се разнесе до 2-3 дни. Ще пропусна предстоящите мачове, но се надявам се да съм напълно възстановен за мачовете от третия кръг на първенството", обясни реферът.

Станислав Тодоров разкри още, че се е отказал от футбола заради операция на същото коляно. Той е част от отбора на Шумен по времето, когато Пламен Гетов е звездата на тима. "Досега никога не съм имал проблеми с това коляно и не ми е пречило в съдийството", каза още Тодоров.

 

 

Вашият коментар