Стоилов: БФС взе най-доброто решение

2010-09-21 20:16:00

Пожелавам успех на Матеус, коментира бившият селекционер на националния ни отбор

"БФС взе възможно най-доброто решение, назначавайки Матеус". Така бившият селекционер на националния отбор на България – Станимир Стоилов коментира за назначаването на германеца Лотар Матеус за треньор на представителния тим на страната.

"Какво да ви кажа – аз още по време на подаването на оставката си споменах, че ще бъда най-големият фен на новия треньор. Ще спазя обещанието си. Пожелавам множество успехи на Матеус, който безспорно е голяма фигура в световния футбол. Мисля си, че още в първите мачове резултатът ще е налице, тъй като знаете, че при една треньорска смяна обикновено отборът тръгва нагоре, образно казано", заяви Мъри.

"Дано атмосферата в тима да стане по-добра, за да могат да дойдат и постиженията. Мога да кажа, че БФС взе възможно най-адекватното решение, с избора на чужденец, тъй като който и българин да бе излъчен, народът пак щеше да е раздвоен в позициите си. Лично на мен ми липсва работата, както и на всеки запален по професията си човек, но животът продължава. Такава е понякога треньорската съдба", коментира Стоилов.

Вашият коментар