Стоилов потегли с победа във Фамагуста

2011-01-05 13:47:00

Грандът Анортозис победи Отелос с 2:0 в контрола в дебюта на бившия наставник на Левски и на националния отбор на България Станимир Стоилов на кормилото на тима от Фамагуста. Първи минути с екипа на "синьо-белите" записа и Станислав Ангелов, който вчера подписа договор за година и половина.

Пелето влезе като резерва в последните десетина минути на мача. Днес той ще премине медицински изследвания, след които контрактът му с клуба ще влезе в сила.

Стоилов използва почти всички налични играчи в проверката, а Анортозис спечели срещата с попадения на Марк Фадърингам в средата на втората част и на Маркос Михаил пет минути преди края.

"Доволен съм от нивото на футболистите, с които разполагам. Въпреки това, имаме проблеми, които трябва да решаваме. Те са основно свързани с пропуските пред противниковата врата. Доволен съм, че Станислав Ангелов стана играч на Анортозис. Познавам неговите качества и съм сигурен, ще ще бъде полезен на отбора", заяви Стоилов.

Анортозис ще търси първа победа в първенството от почти три месеца тази събота при домакинството на лидера АПОЕЛ. Тимът от Фамагуста няма пълен успех в девет поредни мача в шампионата и заема шестото място с 19 точки след 15 кръга.

Вашият коментар