Стоичков подпука Стойчо Стоилов

Начало » Стоичков подпука Стойчо Стоилов

Христо СтоичковЛегендата Христо Стоичков отговори на Стойчо Стоилов – главния мениджър на ЦСКА. В своя Инстаграм профил Камата репликира директора, в следствие на отговор на думите му относно коментар на Камата след финала за Купата на България:

„Това не нормално за мен. Ако излезе с имена да каже. Аз имам много да кажа по тази тема“.

В профила си Христо Стоичков не назовава поименно Стоилов, но от думите му се подразбира, че става въпрос за него, тъй като друг от силните ръководни фактори на „Армията“ тези дни не е давал интервюта или изявления, в които да се споменава Христо Стоичков.

„Разбрах, че един човек говорил за мен.

Изгоних същия индивид от съблекалнята на Литекс преди много години. С това затворих и вратата му към мен. Той е един пробит долар, погубил десетки кариери на футболисти и треньори. Но времето му изтича.

Господарят му няма да го пази вечно. Заради него мнозина скачат на ЦСКА сега, но ще им кажа, че този пробит долар няма да донесе добро на ЦСКА“.

„Той е причината ЦСКА да загуби финала и да не сме носители на купата, а аз да съм далеч от Армията. Аз не водя такивa футболисти на ЦСКА. Виждам в социалните мрежи колко много го “обичат” този индивид и дано по-скоро бъде изритан от нашия дом.

Извоювал съм си правото да казвам нещата честно и това, което ми е на сърцето, а той е един анонимник с пост.

ЦСКА и феновете ще го запомнят с това, че на всички стадиони искат да го бият и с това колко наши таланти погуби. А на бившия борец ще му кажа не се крий зад тях, ако имаш нещо да ми казваш телефонът ми е отворен. Ще завърша с това, армейци,

винаги ще съм верен на ЦСКА“,

написа Камата в социалните мрежи.