Стойчо ревна: Съдията… съдията!

2010-10-24 18:26:00

Александър Костадинов накъсал играта и подпирал един от отборите, но не Миньор

 

Въпреки, че отборът му загуби заради непростими грешки в отбрана, треньорът на Миньор Перник направи банално изказване след края на срещата с ЦСКА, в която "чуковете" допуснаха осмо поражение и след 1/3 от сезона имат едва пет точки.

"Не коментирам съдиите, но този път ще кажа, че ни порязаха. Съдията не ни даде дузпа, накъса играта и имаше афинитет към един от отборите, но това не беше нашият", обяви във флаш интервюто след мача кадърът на Локо София Стоев.

След това с половин уста той все пак призна, че грубите индивидуални грешки на възпитаниците му са в основата на загубата.

През първото полувреме Миньоро на практика игра без вратар и защита. Първият гол падна с шут от ъгъла на пеналта. Вторият пък дойде след извеждащ пас на Ванчо Траянов към Спас Делев, а при третия Иво Иванов позволи на Акуаро да се разпорежда във вратарското му поле. След почивката защитниците пак гледаха мача без билет, допускайки Маркиньос да стане герой, отбелязвайки без проблеми непокрит пред вратата.

Спорната ситуация за дузпата, в която Горан Янкович падна в наказателното поле пък беше подмината от рефера Александър Костадинов, който дори даде жълт картон за оспорване на решението му.

Вашият коментар