"Студентите" го закъсаха по финанси

2010-12-12 13:40:00

"Студентите" взеха изпита по физическо, но сега са пред разпад

 

А група продължава да затъва, след като пореден клуб от елита по всяка вероятност ще се превърне в пълен фигурант до края на сезона. Това вероятно ще се случи с Академик София, който ще остане без играчи за пролетния полусезон.

Очаква се на близкия Арбитраж няколко "студенти" да "прекъснат". Причината е, че заплати не са взимани от месеци, премии – също. Последните са по-малко, но пък това е логично, тъй като успехите на Академик са епизодични. В Гео Милев се надяват да пласират няколко състезатели и да вържат бюджета за пролетта. Най-интересните от тях са бразилецът Маркиньос (следен от ЦСКА), белгиецът Пиер Мбемба (искан от Левски) и Мартин Сечков (наблюдаван от Славия).

"Ситуацията в Академик е страшна, не сме вземали пари от лятото. Досега търпяхме, ама вече ни писна. Почти всички момчета ще разтрогнат през зимата", споделят от клуба.

Академик е третият тим от елита, който открито декларира, че А група този сезон е прекалено голям залък за него. Пирин са на самия ръб на пропастта, с единия крак в нея вече са Сливен. И трите клуба ще са пушечно месо през пролетта и нищо чудно най-слабият отбор у нас според резултатите от есента – Видима Раковски да успее да остане в А група.

 

Без съмнение и в Черноморец ще има промени, най-малкото що се отнася до целите на клуба, след като преди няколко дни стана ясно, че Петрол се оттегля от издръжката и на "Лазур" свиват в пъти бюджета си. Треньорът и повечето от чужденците вече си тръгнаха, а сезонът ще бъде доигран с играчи от Черноморец Поморие.

Вашият коментар