Съдбата на Дочев ясна днес

2010-08-16 10:09:00

Дали ще остане Павел Дочев наставник на ЦСКА или не, феновете ще научат днес пообяд.

Драматичните събития около "червените" от последните дни накараха шефовете да решават в движение съдбата на амбициозния специалист.

От началото на сезона ЦСКА има две поражения в шампионата и едва една точка от три мача. Освен това "армейците" паднаха в контрола от отбор от Б група.

Искрица надежда бяха двата мача със северноирландците от Клифтънвил, които бяха победени на два пъти, но пък бяха и най-слаби.

Връх в напрежението на Армията беше нелепо изпуснатата победа в Севлиево, където с човек повече (в последствие и с двама) ЦСКА не успя да спечели срещу Видима и завърши 2:2.

Веднага след мача започнаха драмите. Дочев обяви, че в отбора от години се работи некачествено и той не може да го преобрази за няколко седмици. По същото време феновете искаха обяснения, обиколили клубния автобус.

Според различни информации, веднага след мача в София са се събрали собствениците и Димитър Борисов и Иво Иванов, за да бистрят бъдещето на отбора. "Разиграни" са всякакви ситуации и запознати са на мнение, че везните са наклонили в полза на играчите и във вреда на наставника.

Шефовете сметнали, че е далеч по изгодно финансово да се разделят с треньора, отколкото да гонят играчите, за няколко от които се смята, че бойкотират наставника си.

Ако Дочев бъде освободен, ЦСКА ще има шести треньор за по-малко от две години, в които клубът е собственост на Титан АС. Поред те са Димитър Пенев, Любослав Пенев, Йоан Андоне, Адалберт Зафиров и сега Дочев.

Веднага се спрегнаха и евентуалните нови имена. Разбира се на първо място е Димитър Пенев, който освен че има лиценз и умения, ще излезе и най-евтино. След това идват Миодраг Йешич и редовния в подобни казуси вариант – Стойчо Младенов.

Днес около 14:00 ще стане ясно какво е решението на началниците. Те ще го обявят в официалния сайт на ЦСКА в Интернет.

 

Вашият коментар