Съдията виновен на Левски

2010-10-25 23:19:00

"Сините" може да поискат и рефери от чужбина за дербитата

 

Съдията Станислав Тодоров бе посочен като главен виновник за второто поражение на Левски от началото на шампионата в А група. Тази вечер "сините" паднаха с 1:2 като гости в Ловеч срещу шампиона Литекс.

Първи се оплака треньорът Ясен Петров, който обяви че фаул преди първия гол на Литекс не е имало. В ситуацията правилата наруши Дарко Тасевски, който спря непозволено Небойша Йеленкович.

 

"Не заслужавахме да загубим в този мач. Вкараха ни два гола, без дори да създадат положение пред нашата врата. Смятам че съдията беше главно действащо лице на терена".

След това думите му бяха повторени от капитана Владимир Гаджев, който обвини рефера, че не е изгонил поне трима играчи в оранжево. Именно Гаджев наруши правилата срещу Джемал Берберович в средата на първата част, а след невъздържаната реакция на французина се стигна до баталните сцени, в които имаше и сериозно пострадали и от двата отбора.

Извън себе си от ярост беше президентът на Левски Тодор Батков, който искаше и дузпа в полза на тима му, неотсъдена от Тодоров.

Не по-малко ядосан беше и македонецът Дарко Тасевски, който бе един от изгонените играчи заедно с Пламен Николов. Тасевски е категоричен, че е отстранен неправилно от терена.

 

"Не казвам, че Станислав Тодоров е слаб съдия, просто днес се представи слабо", по-умерен беше спортният директор на Левски Георги Иванов, който уточни, че Левски е загубил незаслужено срещата, която е трябвало да завърши без победител.

 

"Имаше решения в наша вреда, но пък за победния гол на Литекс няма как да виним съдията. Той си беше най-пропуск. И все пак проблемите в съдийството са сериозни, ноже и да поискаме съдии от чужбина за дербитата", каза още Гонзо.

Вашият коментар