Сър Алекс: Дано Берба е спечелил критиците с петицата

2010-12-10 13:28:00

Той ще ни донесе победата над Арсенал, сигурен е мениджърът на Манчестър Юнайтед

 

Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън е убеден, че българският ас Димитър Бербатов ще донесе победата на отбора в дербито срещу Арсенал в следващия кръг от Висшата лига. Специалистът се радва на уменията на бившия ни национал и е много доволен от формата, в която той се намира в момента.

 

Шотландецът е сигурен, че Берба най-накрая ще разкрие потенциала си и ще накара всичките му критици да млъкнат окончателно. Това щяло да се случи в понеделник, когато "червените дяволи" се изправят срещу единия от претендентите за титлата този сезон Арсенал. Сър Алекс Фъргюсън вярва, че петте гола на Бербатов във вратата на Блекбърн съвсем не са плод на някаква случайност, а на класата на българина.

 

"Дано Бербатов вече да е спечелил критиците на своя страна след миналия уикенд. Надявам се, че петте гола ще му дадат необходимата увереност и той ще продължи да се показва в тази светлина. Отдавна искахме да увеличим броя на головете, с които печелим срещите си и вече успяваме да го направим", заяви сър Алекс.

Вашият коментар