Тасевски с контузия

2010-10-04 19:42:00

Полузащитникът с проблеми в адукторите, няма да пътува за лагер сбора на Македония

Дарко Тасевски е с контузия и няма да пътува за лагера на националния отбор на Македония. Това заяви самият футболист, след равенството 1:1 със Сливен. "Получих проблем с адукторите. Усетих силна болка, не знам каква ми е травмата все още. Ще видим какво ще кажат докторите. Вероятно ще пропусна мача с националния ни отбор".

Полузащитникът на Левски, подобно на съотборниците си, бе недоволен от резултата на стадион "Хаджи Димитър". "Имахме положения при 1:0 да вкараме второ попадение и да успокоим мача, но не успяхме. От наша грешка ни отбелязаха случаен гол. Не подценихме Сливен, но мачът със Спортинг си оказа влиянието", заяви македонецът.

Футболистът на "сините" призна, че има натрупана умора в Левски заради сгъстения цикъл от срещи за Лига Европа и родния шампионат. Миналата седмица в четвъртък столичани гостуваха в Лисабон на Спортинг, а днес трябваше да играят срещу Сливен на "Хаджи Димитър". "Почивката в първенството ще ни дойде добре. Ще трябва да изчистим главите си и да продължим така, както стартирахме сезона. Нямаме проблеми, просто трябва да се успокоим. Да видим къде са ни грешките и да ги отстраним. Имаме 10-15 дни да възстановим контузените ни футболисти и да сме готови за следващите мачове", коментира Тасевски.

Вашият коментар