Темата "Кики" отново на дневен ред на Лаута

2010-11-03 10:39:00

Треньорът Неделчо Матушев решен на всяка цена да превъзпита таланта

 

В Локомотив Пловдив ще правят пореден опит да вкарат в правия път лудата глава Дани Кики, който откакто е професионален футболист има повече изцепки и гастроли по жълтите издания, отколкото изяви на терена. Талантът редува епизодични чисто футболни избухвания с наказания или от клуба му или от БФС.

Последната широкоизвестна издънка беше преди година, когато след загуба от разнебитения тим на Ботев, той ни в клин, ни в ръкав вместо да се скрие от срам, отиде и заби бяло-черно знаме на центъра на терена на "Христо Ботев".Тогава той отнесе здрав пердах от честолюбиви фенове на Ботев, а освен това от БФС го наказаха с лишаване от състезателни права за няколко мача. Кики искаше да копира Васко Камбуров, който преди няколко сезона направи същото, само че след победен мач на "смърфовете".

Към настоящия момент атакуващият халф отбово е в немилост и е извън състава на Локомотив. Временният наставник Неделчо Матушев обаче е решен на всяка цена да превъзпита младока.

"Познавам Дани още от юношеските му години. Говоря често с него. Предупредих го, че трябва да се раздава повече на тренировките, и смятам, че скоро отново ще играе в мачовете. Както си спомняте, Кики беше отстранен от отбора през лятото, но го върнахме, защото има качества, той може да бъде полезен на Локомотив", категоричен е Матушев, цитиран от "7 дни спорт".

Вашият коментар