Тотално дъно за ЦСКА и евротурнири по телевизията

Начало » Тотално дъно за ЦСКА и евротурнири по телевизията

ЦСКАБезобразният сезон на ЦСКА приключи с позорно 0:2 от седмия в класирането ЦСКА 1948 в бараж за последното място в европейските клубни турнири.

Футболистите на Валентин Илиев се наложиха на стадион „Васил Левски“, но освен с победата на гостите, мачът ще се запомни и с изключително грозните сцени в заключителните минути, когато феновете на ЦСКА нахлуха на терена и прекъснаха срещата. Стигна се до сблъсък с полицията, като един от служителите на реда бе ранен и имаше нужда от медицинска помощ.

ЦСКА беше доста настоятелен преди почивката, но в 30-ата минута Талис центрира много добре във вратарското поле, където Неделко Пишчевич се включи от втора позиция и засече за 0:1. Малко след това гол на Християн Петров беше отменен заради засада. Гостите удариха и греда в последните секунди на полувремето.

В 53-ата минута дойде и ключовият момент в срещата, когато гостите удвоиха преднината си след силен шут на Педриньо отдалеч и безобразна изява на Димитър Евтимов на вратата на ЦСКА.

Минути преди края на редовното време феновете на ЦСКА нахлуха на терена и атакува играчите. За щастие обаче футболистите на двата отбора успяха бързо да се приберат в съблекалните, докато органите на реда се опитаха да озаптят привържениците. В мелето един от полицаите пострада сериозно и имаше нужда от лекарска помощ.

20 минути по-късно мачът беше подновен от 88-ата минута.