Треньорът на Гент: Левски има 5-6 много силни играчи

2010-12-01 14:45:00

Ще направим всичко възможно да спечелим, твърди Франки Дюри

Старши треньорът на Гент Франки Дюри очаква тежък мач срещу Левски, но се надява на победа над българите в мача от петия кръг в група "С" на Лига Европа тази вечер от 22,05 часа на "Отен стадион".

"Лесно е да посоча на моите футболисти, че трябва да бъдем внимателни за Гара Дембеле, но Левски разполага с 5-6 силни футболисти, които биха направили впечатления в белгийското първенство", заяви Дюри.

"Ще направим всичко възможно да спечелим. Имаме солидна репутация като домакини, а разчитаме много и на публиката, която е 12-ия ни играч. Ще се постараем да не разочароваме феновете ни. Би било хубаво, ако отидем в Лил за директен мач за класиране напред", допълни специалистът.

Гент допусна две поражения като гост в групата срещу Левски (2:3) и срещу Спортинг Лисабон (1:5), но като домакин все още е непобеден след 1:1 срещу Лил и 3:1 срещу португалския гранд.

"Това е деветият ни мач в Европа през тази есен и се надявам да постигнем добра победа, която да ни остави в играта. Всъщност трябва да призная, че съм приятно изненадан от представянето ни. Спортинг и Лил са отбори с респектираща история в европейските турнири, но ние трябва да вярваме в шансовете ни да продължим напред с оглед на това, което показахме досега.

Вашият коментар