Треньорът на Калмар: Левски са фаворити

2010-08-04 20:21:00

"Ако притежаваме топката, ще създадем много проблеми на Левски", се закани треньорът на "Калмар" Нане Бергстранд преди мача-реванш от 3 квалификационен кръг на Лига Европа. Срещата е в четвъртък от 20:45 ч на стадион "Георги Аспарухов". Първият мач в Швеция завърши 1:1.

Делегацията от Швеция бе забавена с един час на летище София, но това не развали доброто настроение на спортно-технически щаб и играчите на тима.

"Мачът ще бъде много труден, ние имаме доста контузени футболисти и един наказан", сподели Бергстранд при пристигането на тима в София. "Левски е много добър отбор и няма да ни даде много възможности. Затова всеки път, когато топката е при нас, ще атакуваме съперника", закани се треньорът на Калмар.

Шведските играчи пък събраха погледите на аерогарата, като пристигнаха неглиже и повече приличаха на туристи. Липсваше традиционната за сериозните отбори екипировка, като всеки бе подбрал облеклото си както сам прецени.

Старши треньорът на Калмар отново отрече спекулациите, че е пуснал нередовен играч в първия мач. Според него Дъглас е бил картотекиран преди началото и шведите не заслужават наказание от УЕФА.

 

Вашият коментар