Трифон Попов: Приемаме и съдии от чужбина

2010-12-13 13:57:00

Странно е как отборче на седмо място, каквото е Славия, получава толкова дузпи, а се води ощетен, заяде се "оранжевият" началник

 

"Нормално е един съдия да сгреши в един момент, но не е нормално изкуственото напрежение, което се получава след това. Надявам се този път всичко да мине нормално", пожела си за предстоящия мач с Левски за Купата на България президентът на Литекс Трифон Попов.

"Ще се съгласим на съдии от чужбина, но според мен това не е правилно и те не са по-различни от нашите рефери. Може би футболистите имат малко по-голям респект към тях. Надявам се играчите ни да са си взели поуките от мача през есента и да не се повтаря това, което се случи, но все пак тогава имаше много провокации от страна на играчи на Левски", продължи той.

"Тръби се постоянно, че Славия е най-ощетяваният отбор, но Славия получава много дузпи в първенството. Нормално е първият и вторият да получават много дузпи, но не и отборче, което е на седмо място в първенството", заяде се със старите си "приятели" от Овча купел Попов.

 

"Надявам се да излезем победители от мача за Купата на България срещу Левски. Длъжни сме да докажем, че сме най-добрият отбор. Рано или късно щяхме да се паднем с Левски. Купата на България ни е цел. И титлата, разбира се. Вземали сме ги и двете, но никога досега не сме правили дубъл. Време е това да стане факт. Нямахме претенции с кого ще играем. Просто важното бе мачът да е в Ловеч. Това ще ни даде предимство. Представяме се успешно срещу "сините". Този отбор не ни притеснява", заяви защитникът Петър Занев.

Вашият коментар