Турски гранд напира за Гара

2010-10-17 11:06:00

Левски няма да пусне звездата си за по-малко от 3 милиона евро

 

Трабзонспор проявява сериозни мераци да привлече още от зимата головата машина на Левски Гара Дембеле, информира всетник "Фотомач". Един от двата отбора извън Истанбул, който е ставал шампион на Турция няма да жали средства, за да има мощния французин в състава си.

Треньор на "виненочервените" е известният специалист Шенонл Гюнеш, който е запознат в детайли с качествата на състезателя. Все пак турците смятат да гледат още няколко мача с негово участие.

Единият със сигурност беше снощният с Пирин, където Гара композира нови три топки в мрежата на съперника, при това първите две по наистина майсторски начин.

Според специалисти обаче цената на французина е между 700 000 и милион евро, което може да се окаже проблем в случая. От Герена няма да започнат преговори за сума под 3 милиона, което не се знае дали ще се хареса на турския гранд и изобщо на който и да е мераклия за Гара Дембеле.

Иначе хеттрикът на тъмнокожия стрелец беше третия му с екипа на Левски. От началото на сезона той има отбелязани 12 гола в шампионата след десет изиграни кръга, като Дембеле не е играл във всичките срещи на "сините".

Вашият коментар