Турски мениджъри гледат Гошо Петков

2010-09-13 09:10:00

Ще съм титуляр за Левски, когато съм в добра форма, твърди стражът на "сините"

Турски мениджъри свързани с тимове в местната Супер лига са наблюдавали вчерашния двубой между Левски и Миньор (4:0), като основно са следили изявите на вратаря на "сините" Георги Петков. Стражът бе на косъм да бъде продаден преди затварянето на трансферния прозорез, но в последния момент нещата се разсъхнаха.

Според турските медии, клубовете, които се интересуват от Петков са Галатасарай и Сивасспор. Според информациите и двата клуба са готови да извадят реални оферти за неговия подпис. Предполага се, че сума от порядъка на 150 хил. евро ще бъде достатъчна за осъществяване на сделката, тъй като Левски вече си намери заместник на стража в лицето на Кирил Акалски.

Срещата с Миньор е изгледана още от холандски и френски мениджъри. Те са дошли за мароканския защитник Шакиб Бензукан, който обаче трудно успява да си пробие място в титулярния състав на "сините" и нищо чудно също да бъде продаден

Същевременно стражът заяви след победата над Миньор, че ще пази само, когато се намира в добра форма.

"Ще съм титуляр за Левски, когато съм в добра форма. Когато не съм – не. Сега обаче се чувствам добре", заяви стражът на сините.

"Не виждам смисъл да коментираме изминали неща. Какво значение има дали съм бил на крачка от трансфер в чужбина, след като в момента продажба вече не може да се осъществи"?, попита бившият национал.

Вашият коментар