Успех след успех на Боби и сие: Удържаме 70-то място в света

Начало » Успех след успех на Боби и сие: Удържаме 70-то място в света

Борислав МихайловУспехите на БФС и българския футбол след избора за пети път на Борислав Михайлов за президент не спират. След VAR и връщането на публиката по стадионите, днес осъмнахме с ново голямо постижение – националният отбор на България запазва 70-ото си място в ранглистата на ФИФА.

„Лъвовете“ на Ясен Петров са с 1350.11 точки в обновената днес ранглиста. В класацията за миналия месец нашите национали отново бяха 70-и, само че с… една идея повече точки – 1353.93.

Точно пред България, на 69-а позиция, е тимът на Панама, а пред нас са още тимове като Хондурас, ДР Конго, Ел Салвадор и Буркина Фасо.

На първо място продължава да е Белгия с 1832.33 точки, а втората си позиция запазва Бразилия – 1820.36 точки. На трето място се придвижва новият шампион в Лигата на нациите Франция, а прогрес бележи и европейският първенец Италия, който вече е четвърти. На пето място пък се смъква Англия, а Топ 10 допълват носителят на трофея Копа Америка Аржентина, Испания, Португалия, Мексико и Дания. Първите два тима извън десетката пък са Нидерландия и Германия.