Фабрицио Грило остава на Армията

2010-12-29 13:03:00

Двамата с Акуаро може и да напуснат, но при добри оферти отвън, каквито в момента няма

 

След като стана ясно, че Джузепе Акуаро е искан на треньорите на ЦСКА и през пролетния полусезон, сега за друг италиански защитник се изясни, че почти сигурно остава част от "червения" тим. Това е направилият прилични мачове Фабрицио Грило.

Те биха напуснали Армията единствено при добри оферти за тях от клубове извън България.

"Грило и Акуаро остават 100% в ЦСКА. Тяхната продажба не стои на дневен ред. Да, има интерес от полски отбори за Джузепе, но само устни разговори, без официални оферти. Много е важно желанието на самия футболист, защото от ЦСКА и да искат да го продадат, той може да не желае трансфер в определена страна. Примерно Акуаро не е навит да играе в Русия. Чувства се отлично тук, вече се адаптира. Очаквам той и Грило да бъдат титуляри за ЦСКА през втория полусезон на първенството ви. Треньорът ги харесва и на този етап е доволен от тях – коментира мениджърът им Бидзари пред "7 дни спорт".

Другите двама техни сънародници – Еспозито и Тибони пък със сигурност си тръгват. Първият се представи безобразно, а вторият блесна с майсторски гол срещу ТНС в УЕФА, но повече не се изяви.

Вашият коментар