Фенклубът на "акулите" навърши една година

2010-10-21 12:46:00

Преди 12 месеца отвори врати култовото за запалянковците кафе "При акулите"

 

Фенклубът на Черноморец ще отпразнува на 22 октомври eдна година от откриването си. Празненството е насрочено за 20 часа. На него ще присъстват и футболисти от представителния състав на "акулите", съобщава пресслужбата на бургаския тим.

Фенклубът се помещава в кафето "При  акулите". То отвори врати на 22 октомври миналата година за радост на привържениците, чиято лелеяна мечта да има къде да се събират най-сетне се сбъдна. За една година мястото се превърна в любимо за всички, които обичат Черноморец, а председателят на фенклуба "Сините акули" Неделчо Харизанов разви активна дейност. В кафе "При акулите" бяха организирани поредица от турнири по джаги, честваха се рождени дни на фенове и техни деца, провеждаха се срещи с мениджъра Красимир Балъков и футболисти, пускаха се записи от мачове на Черноморец по телевизията.

"Колкото популярността на любимия ни клуб расте, толкова расте и интересът към фенклуба. Доказателство за това е постоянното увеличаване на членовете на "Сините акули". Най-запалени са децата и тийнейджърите. Като пораснат, ще имаме още по-мощна агитка", заяви Дечо Харизанов.

Вашият коментар