Феновете благодариха на Балъков

2010-12-08 17:30:00

"Сините акули" се радват, че вече няма да се влиза гратис на "Лазур"

 

Фенклубът на Черноморец "Сините акули" изказа благодарноста си към досегашния старши треньор Красимир Балъков и целия му екип за работата им и за това, че издигнаха Черноморец на друго ниво, различно от общата българска действителност.

"Балъков и екипът му ни доставиха много вълнуващи моменти и радваха хората по трибуните с добри резултати. И наистина, Черноморец зимува на 3-о място, което досега не се е случвало в 91-годишната история на клуба", се казва в писмото, подписано от председателя на фенклуба Неделчо Харизанов и от членовете на Управителния съвет.

"Призоваваме за здрав разум всички, от които зависи управлението на клуба оттук нататък, както и градската управа. Нека покажем, че сме силни и единни, както е било досега, както е било и в наистина трудни моменти за Черноморец. Защото знаем, че битката продължава и задачата на всички ни е да утвърждаваме името на любимия ни отбор".

"Наше отдавнашно желание беше да се налагат български футболисти в първия отбор и това вероятно ще бъде факт съвсем скоро. Ние ще дадем подкрепата си, както е било досега, но призоваваме и всички граждани на Бургас да бъдат с Черноморец. Надяваме се, че по най-бързия начин ще се върнем на нашия исторически стадион. Приветстваме спирането на безплатния вход за мачовете и нека всички, които са били част от идеята Черноморец, пак да бъдат на Лазур и да затвърдим превъзходството си срещу останалите в А група", се казва още в писмото.

Вашият коментар