Фенове в атака към магазина на "акулите"

2010-11-10 18:49:00

Най-дългата щампована фамилия на фланелка досега е "Дъндраманов", разкриват от феншопа

 

Не спира потокът от клиенти в официалния феншоп на Черноморец на стадион "Лазур". Възрастовата граница на посетителите е в много голям интервал, твърдят от пресслужбата на тима.

"Идвали са от бебета до старци. Всеки може да намери нещо интересно за себе си, защото зареждането ни е изключително богато. И качеството е на най-високо ниво. Само като се каже, че всички стоки са на Пума, всякакви съмнения отпадат", констатира Маргарита Костова, която е консултант-продавач в магазина от отварянето му на 4 март т.г.

Лъчезарната дама е завършила "Международен мениджмънт" във Варненския университет, а колежката й Златина Анестева е възпитаничка на Руската гимназия в Бургас.

Най-търсени в магазина, който изникна на мястото на ротондата до каса №1 в западния край на стадиона, безспорно са фен артикулите. Масово се купуват тениски, шалчета, пепелници, химикалки и значки с логото и името на клуба в традиционните синьо-бели цветове. От дрехите и обувките най-бързо се изчерпват детските размери.

"Момчетата, които тренират в Черноморец, са най-редовните ни клиенти. Не само те, а и всички деца ползват 25 процента отстъпка от обявените цени. При нас системно има промоции и за другите посетители", обясни Маргарита Костова.

Голям е интересът към комплектите анцузи и към официалните фланелки, с които Черноморец играе мачовете си. На място в магазина се щамповат номера и имена по желание на клиента. Всичко става много бързо по модерна технология със специална машина. Най-дългата фамилия, която продавачките са изписвали е Дъндраманов.

"Веднъж се случи клиент да влезе във феншопа и оттук да набере свой познат бургазлия, който живее в САЩ. После ни даде телефона, за да разговаряме и да уточним поръчката. Човекът си купи стоки за над 200 лева", разказа Златина Анестева.

Интересна подробност, е че в дните, когато има мачове, много често магазинът се посещава от жени, отчете колежката й Костова и се захвана да щампова поредната фланелка с №39 и името на Муса Койта, която само за три минути на мача с Миньор нападателят смени на два пъти.

Вашият коментар