Феро: Без промени няма да стане

2010-08-27 02:12:00

Нямаше настроение в играта ни

Консултантът на треньорския щаб на Литекс Ферарио Спасов отчете, че в тима са нужни доста промени, за да може да се излезе от кризата.

„Като почна мача и с оглед на положенията, които имахме на терена, имахме усещането, че ще можем да елиминираме този съперник”, коментира Спасов загубата с 1:2 у дома в реванша с унгарците в Лига Европа. „За съжаление отново ни вкараха след контраатака, отбелязаха много елементарен гол, след което настроението на момчетата и на отбора видимо падна.”

„Изравнихме, но го нямаше настроението в играта на целия отбор и загубихме. За съжаление доста безславно отпаднахме от евротурнирите.” „През първото полувреме имахме осем удара, а резултатът бе 0:0 и това не беше в наша полза. Допуснахме елементарен гол, който наля допълнителна тежест в краката на момчетата, но не трябваше да губим по този начин.”

„През второто полувреме имаше темпо в играта, но ни липсваше свежест в действията. Постоянно има 3-4-ма нови в състава, които се стараят, но на този етап не играем така, както трябва.” „Ще трябва да освежим отбора, защото не само изиграхме доста мачове, а и доста от основните футболисти се контузиха. Сега ще се опитаме отново да атакуваме първото място в шампионата.” „В този състав трябва да настъпят промени – задължително, но сега не е моментът.

Изпуснахме този момент, да се направи това нещо, а следващият трансферен период е зимата, дотогава трябва да се оправяме с тези футболисти, които не са слаби, но по една или друга причина не показват стил и начин на игра, които отговарят на техните възможности.” „Като отбор просто нямаме физиономия във важните мачове. Това са поредица от мачове, не е просто днешния мач”, каза още Феро.

Вашият коментар