Филип Филипов: Жалък съдия

2010-07-31 20:26:00

Още в първия кръг на А група започнаха претенциите срещу съдийството. Остри нападки си позволи наставникът на Калиакра Филип Филипов, който нападна главния рефер на срещата Славия – Калиакра (0:1) Александър Костадинов.

"Трагично съдийство. Много от решенията в мача бяха в една посока. Жалък съдия", коментира след края Филипов. "По принцип не ги коментирам, но днес главният рефер не ни остави да играем футбол. Имаше червени картони за Славия, които не бяха дадени, нашият пък бе пресилен, но какво може да се направи", добави наставникът. "Програмата за сезона е тежка и въобще нямаме намерение да смятаме отсега някакви точки. Нямаме амбиции да ставаме шампиони, а просто да играем нормален футбол. Днес съдията определено не ни остави да играем футбол".

"Приличен мач, има все още напрежение във футболистите. Получихме шанс да отбележим първи гол, Славия също имаха възможности, но не успяха. Щастлив съм от трите точки, но седим здраво стъпили на земята. Имаме своите недостатъци, ще работим по тях. За нас беше важно днес да стартираме добре и постигнахме ценна победа срещу добър отбор. Футболът е непредвидима игра, кога ще е следващата изненада не знам", коментира срещата Филипов.

Вашият коментар