ФИФА: Левски, кажете за Карвальо до деня, в който е обесен Апостола

2011-01-31 20:18:00

Световната централа прати писмо до "Герена" заради спора с Локо (Пловдив)

 

Срок до 18 февруари – денят, в който през 1873 г. е обесен Апостола на свободата и патрон на футболния Левски Васил Иванов Кунчев, получиха от ФИФА шефовете от "Герена". До тази дата хората на Тодор Батков трябва да дадат официално становище за казуса "Базил де Карвальо".

Световната футболна централа вече се зае със случая. От централата в Цюрих са пратили писмо до Левски с два въпроса. Първият е рутинен – има ли Карвальо договор с Левски според ръководството на сините. Вторият е дали Левски ще плати разходите по операцията и лечението на играча, който преди няколко дни се подложи на интервенция на рамото, тъй като Базил настоява разходите да му се поемат именно от "Герена".
От Левски твърдят, че трудов договор не е сключван. Подпис и на Карвальо има само на анекс, който така и не е влязъл в сила. От Локомотив (Пловдив) обявиха, че контракт със "сините" за Базил е сключен. Несъгласието на левскарите и невъзможността за разбирателство на високо равнище накара "смърфовете" да отнесат случая до ФИФА.

Вашият коментар