ФИФА спря трансферите на ЦСКА, Стойчо спокоен

Начало » ФИФА спря трансферите на ЦСКА, Стойчо спокоен

ЦСКАФИФА официално забрани на ЦСКА а картотекира нови играчи. Това стана в първия ден от отварането на трансферния прозорец в България, който е днес.

Това значи, че на този етап червените не могат да картотекират новите си попълнения Браян Морено и Маурисио Гарсес. Наказанието е наложено заради просрочка на дълг от страна на червените към бившия футболист на ЦСКА Юнес Бенжелюн на стойност малко под 600 000 евро.

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов е уверен, че няма да има забрана за картотекиране на нови футболисти върху клуба.

„Нямам никакво притеснение за нищо. Това, което го бяхме запланували го изпълнихме на 100%. Не ме притеснява за санкцията от ФИФА, защото знам с какви хора работя и за какви по-точно хора работя, знам, че и с това ще се справят. Стараем се, искам точно такова самочувствие от всички футболисти. Искам всички футболисти да имат самочувствието на основни играчи. Видя се, че нямаме два равностойни състава“.

„Не мога да очаквам някой да си тръгне. По-вероятно е някой да дойде, но пак казвам, че процесът е отворен. Работа на ръководството е да разговаря с Мазику. Аз се занимавам само със спортно-техническата част. Всичко, каквото е необходимо ръководството ще го направи, за да може да картотекираме новите попълнения“.

„Надявам се, че се подобряваме. Видно е в контролите от това, което показваме. Надявам се това постоянство, което липсваше през първия дял от шампионата, да го покажем сега. Не можахме да се видим с националния селекционер Ясен Петров“, каза Младенов.