Футболна България се смее на Борислав Михайлов

Начало » Футболна България се смее на Борислав Михайлов

Борислав МихайловПрезидентът на БФС Борислав Михайлов стана жертва на некадърен PR, който явно го е посъветвал, че е добре да си направи страница във Фейсбук, в която да промотира невероятнит си постижения начело на родната футболна Централа.

По всичко личи, че тя е създадена в началото на месеца, а повърхностен поглед на Bgfootball.com върху реакциите на феновете показва, че Михайлов е взет на тотален подбив и подигравки.

Докато с машинации и схеми бившият герой удържа все още поста в БФС, феновете никак не го харесват. Те се подиграват с него на всевъзможни теми. Малко под 400 души „харесват“ страницата, а над 500 я следват, като всички са там с цел забавление.

Иначе Михайлов много сериозно се е заел да убеждава колко работа върши за благото на родния футбол.

„Дълго време отказвах да вляза в социалните мрежи, но мисля, че сега е подходящият момент да го направя“, обяснява бившият вратар.

„На тази страница ще имате възможност да се информирате за моята дейност като президент на Българския футболен съюз. Тук ще споделям мисли, ще коментирам различни теми, ще публикувам снимки и видеа…“, загадъчен е Вечният президент.

Днешният му пост е свързан с набавянето на топкохвъргач за националните отбори, което разбира се беше посрещнато от вълна от подигравки. Дълбините на фенската импровизация и творчество са безкрайни и те засягат теми от много широк спектър. Гифчетата с легендарните му танцови умения също са чест коментар.