Футболни обувки Nike Lucent Pack

Nike_Lucent_Pack

Lucent Pack е новият атрактивен цвят за футболните обувки Nike Mercurial Superfly, Air-Zoom Mercurial Vapor, Tiempo Legend и Phantom GT2.  Четирите модела са разработени с цел да помогнат на играчите да спечелят предимство и преднина срещу опонентите си в ситуации на високо напрежение на терена. Тези високо технологични и изключително удобни футболни обувки ще ви представят на нивот, независимо къде ги носите, но те трябва да са достатъчно удобни, за да не ги забележите!

Nike пусна най-новия си цвят футболни обувки Lucent Pack
Във футболната игра битката да се надбяга опонента е постоянна, за това със сигурност и технологията играе огромна роля.

Футболните обувки Nike Lucent Pack са проектирани с многопластово прилягане за комфорт и сигурност, така че можете да го почувствате, без да се замисляте.

От подобряването на защитната екипировка за безопасността и намаляване на риска от нараняване, до най-новите иновации, разработени за максимално доброто представяне на (терена, технологията е в сърцето на футбола от самото му начало.

Nike Air Zoom Mercurial Vapor
Nike Air Zoom Mercurial Vapor са футболни обувки за игра на открито. Създадени са за скорост, прецизност и бърза смяна на посоката на играча и където тревата може да бъде по-висока. Горната част е изработена от два вида материал: гъвкавата материя осигурява дишане и прилепва към крака, докато по-дебелата материя предлага опора. Мрежестата подплата поддържа крака  хладен и сух, докато подплатата на чорапите добавя комфорт. Гъвкавата TPU плоча реагира на всяко движение, като ускорява за миг. В предната част на стъпалото са вградени извити шипове, които осигуряват сцеплението, необходимо за бърза промяна на посоките. Шипове на петата осигуряват превъзходна спирачна сила. Вътрешният шип, оформен като рог, минимизира натиска върху големия пръст по време на бързите завои.

Nike Phantom GT2
Phantom GT2 е идеален за играчи, които искат да покажат и усъвършенстват своите умения и трикове на терена. Nike Phantom GT2 е първата обувка Nike, която включва новата система Full Ghost Lace. Тази технология позволява фиксирано прилягане на крака ви, което трябва да увеличи стабилността и комфорта по всяко време. По отношение на представянето, това което обувката осигурява е приятно докосване на топката и много близко усещане.

Nike Tiempo Legend IX
Nike Tiempo Legend IX са страхотни футболни обувки! Изградени са от технология която предоставя максимална чувствителност за омекотяване и контрол на топката и позволява да надхвърлите границите на играта си, като същевременно се чувствате супер удобно. Обувките Tiempo Legend IX имат елегантен цвят „Guava Ice“. Силуетът е разработен за нападателите с повдигната текстурирана горна част и подкрепена от меки елементи от пяна за прецизен контрол.

Nike Mercurial Superfly
Mercurial Superfly е най-бързата обувка на Nike, създадена за играчи като Луис Суарес и Кристияно Роналдо, които се нуждаят от експлозивна скорост, както и от изключително докосване и контрол. Горният материал на обувката Flyknit, обгръща крака на 360 градуса с подложни елементи, поставени във високи контактни зони за допълнителна опора, а същевременно горната част е мека и удобно приляга на крака. Обувките са изработени от леки материали, за да се осигурят скорост и сцепление. Те са с уникален дизайн, който помага на играча да контролира топката. Nike Mercurial Superfly не са просто поредните обувки за футбол, освен всичко друго, те са супер удобни и издръжливи!

Виското технологичните футболни обувки Nike Lucent Pack са вече налични в онлайн магазина на R-Gol.