Хебър пак я закърши организационно

2010-10-28 11:49:00

Шефът Боби Даскалов: Стискайте още малко…

 

Финансово-организационната криза пак натисна футболния тим на Хебър. От началото на седмицата отборът практически не тренира, тъй като пловдивските футболисти отново спряха да пътуват поради липса на пари за път, бие тревога сайтът pzsport.info.

Така Хебър се приземи като организация до отборите в супераматьорските А и Б регионални футболни групи, където се събират от "мач на мач". В подобна ситуация пазарджишкият тим изпадна преди около месец, а като следствие от това бяха натрупани поредица от загуби.

Сега положението в отбора е още по-зле, тъй като трима от твърдите титуляри в състава на Спас Гигов са обявили, че нямат повече нерви да играят при тези условия и напускат. Става въпрос за централния защитник Атанас Кочанов и другите двама бранители от Пловдив Борис Андонов и Борис Кацаров. Не случайно и тримата въобще не пристигнаха в Пазарджик за последния домакински мач на Хебър с Балкан (Ботевград), завършил 0:2.

Картината за треньора Спас Гигов става още по-тежка и от факта, че отборът е лишен до пролетта и от ключовия халф Йордан Хърков.

"В момента сме останали десет човека. За неделя ще трябва да попълваме групата с юноши, а играем с лидера Сливнишки герой в Сливница. Просто не ми се мисли какво ни чака там", заяви със  свито сърце треньорът на "зелено-белите".

Засега шефът на клуба Боби Даскалов успокоявал играчите си с тривиалното "стискайте зъби още малко".

 

Преди няколко кръга Хебър не беше допуснат до участие в мач заедно с Авангард Бачево, тъй като двата тима не бяха платили навреме съдийските такси. Сега обаче ситуацията е далеч по-тревожна.

Вашият коментар