Хофе приготвил пачките за Гара?

2011-01-28 10:28:00

Немският хит търси нападател, въпреки че купи Бабел от Ливърпул, готов е да даде около € 2 милиона

Регистриралият рекордни загуби е последните няколко сезона Хофенхайм изглежда е отборът, който готви сензационната многомилионна оферта в евро за френския бомбандир на Левски Гара Дембеле.

Онзиден Тодор Батков обяви, че "сериозен европейски клуб" е готов да направи предложение, на което Левски не може да откаже. Заговори се са сума в размер на € 4 милиона, а конкретните клубове, които се спрегнаха бяха Хофенхайм и Хамбургер.

Досегашният титулярен нападател на Хофенхайм Демба Ба е пред трансфер в Англия и в клуба му търсят заместник. Ба не е тренирал от началото на годината, защото иска да бъде продаден или даден под наем. Един от вариантите е Уест Хем. Собственикът на Хофенхайм Дитмар Хоп обаче не е съгласен и обяви, че Ба няма да играе повече за отбора. Хоп вече купи Райън Бабел от Ливърпул, но иска още един нападател.

"Със сигурност знам, че търсят нападател", споделя пред "7 дни спорт" репортерът за Хофенхайм във в. "Щутгартер Нахрихтен" Карлос Обина.

"За Бабел платиха 7 млн. евро и втори път няма да дадат толкова пари за играч. Готови са да похарчат максимум 2 млн. евро. Ако това е цената на Дембеле, е много вероятно да го купят", добавя Обина.

Вашият коментар