Хулигана: Батков е като Азис

2011-01-17 13:12:00

Левски няма "старши треньор", собственикът е комунист, възмутени са култови сини фенове

Двама от култовите фенове на Левски бай Петко – Хулигана и Петър Димитров – Ретрото се опълчиха срещу "синьото" ръководство.

"Никога няма да възприема Тодор Батков в Левски. Той е лъжец, комунист, агент на Държавна сигурност и човек, гласувал срещу името на Левски. С какви очи този човек говори за историята и ще иска да сменя датата на основаване на клуба?! Батков стана като Азис, само дето още не е излязъл гол или с пола и пера по дрехите", коментира пред "Тема спорт" Пенко Ленков, познат повече като бай Петко.

Няколко думи и за Гонзо: Уважавах го като футболист, но като началник е пълна скръб. Няма място за сравнение между него и Сираков. Начинът, по който Георги постъпи със заслужилите футболисти на Левски, е много долен и обиден. Още повече че Гонзо е бил на тяхно място. Нека се сети кой го прибра в Левски след престоя му в Турция, когато никой не го искаше – Сираков и Стоилов. Нека Батков си събере багажа и да си ходи, а в едно куфарче да побере обкръжението си, кумеца си барабар с директора и треньора", добавя бай Петко, който след мача с Беверен е познат и като Хулигана.

"Властта в Левски е поверена в ръцете на един човек, който седи на треньорската скамейка заедно с един помощник-треньор от Пловдив, нарочно избягвам думата "старши-треньор" и ще ви кажа защо. Преди последния мач срещу Спортинг на въпрос защо Левски не печели като гост, той каза, че на "Герена" публиката е 12-ия играч. Сякаш без фенове навън не може да се побеждава. Такъв треньор няма как да бъде възприеман на сериозно, при това на Левски. Още повече че в момента на пейката на сините всичките треньори, взети заедно, може би нямат евромачовете на… Мариян Огнянов! Къде отиват традициите тогава?! Това е проблем на Левски, прецедент в историята на клуба! Как тогава един Ясен Петров може да дава напътствия на Гошо Петков, Христо Йовов и т.н., които са с огромен опит в евротурнирите. Няма как Левски да постига успехи с треньор със селско мислене, който в първото си интервю споменава името на Гонзо над 20 пъти, а това на Левски 3 или 4?!", заявява пък Ретрото

Вашият коментар