Цонко беснее: Реферът май беше заложил за двойка

2011-02-28 12:04:00

Буквално бесен след мача със Славия беше кметът на Каварна Цонко Цонев. От реакциите на кметъла ставаше ясно, че е набрал много на реферите, които нарече "сватбари" и ги обвини, че са залагали за победа на Славия.

Калиакра падна с 0:1 у дома на старта на пролетния полусезон.

"Съдията е престъпник. За мен Ивайло Стоянов–Сватбаря играе тото и е заложил на двойка. Отмени ни гол, не ни даде две дузпи. Досега не съм си позволявал да давам изявления за съдийството, но това, което се случи в Каварна на мача със Славия, е гавра", трепереше от превъзбуда Цонев.

"Защо даваме парите си при тази криза, след като ни пращат такива съдии? Този вече два пъти преди този мач ни свири и ни дава червени картони. Ще искаме тежки наказания за съдиите, защото това, което направиха, бе позор".

"Добре поне, че мачът се предаваше директно и цяла България видя за какво става въпрос. Ако в Славия си мислят, че с такива съдии ще влязат в тройката, най-вероятно няма да загубят до края", коментира още кметъла, който се извини на присъстващите, че взима думата за първи път откакто е важен фактор за футболния клуб в Каварна.

Вашият коментар