ЦСКА без треньор срещу ТНС

2010-08-24 19:26:00

Новият наставник на ЦСКА Гьоре Йовановски не само няма да се води треньор на тима в реванша с ТНС, но почти сигурно ще остане извън самолета за УЕЛС, с който “червените” тръгват утре сутринта. Причината е липсата на работна виза.

“Британците са много стриктни в това отношение. За да може Йовановски да получи временна работна виза за Великобритания, той трябва да има постоянна такава за България. Отделно британците имат изискване две седмици преди отпътуването да им дадем списък с групата, а Гьоре стана по-късно треньор на отбора. Знаете, че той така или иначе няма да се води официално наставник на ЦСКА, но щяхме да го запишем като консултант – така както беше на първия мач с ТНС. Но заради работната виза не може да пътува. Опитахме се да му помогнем, но напразно”, заявиха от Борисовата градина.

Гьоре Йовановски е започнал да си урежда пътуването до Уелс по свои канали в Македония, но засега не е известно дали ще успее. Ако намери начин да тръгне, специалистът ще пристигне в Рексъм, където ще се състои реваншът в четвъртък. При положение, че не сполучи, ще остане в България.

Миналата година Любо Пенев остави отбора без треньор за едно полувреме в мача срещу Фулъм от Лига Европа на „Крейвън Котидж”, тъй като властите му разрешиха да напусне България в последния момент.

Вашият коментар