ЦСКА: В Уелс няма да е леко

2010-08-25 11:20:00

ЦСКА отлетя тази сутрин за Уелс , където утре ще играе среща реванш от плейофите за влизане в групите на Лига Европа срещу ТНС. "Червените" отлетяха с полет до Манчестър и оттам с автобус ще се придвижат до Рексъм, където ще се играе мачът.

"Трябва да изиграем този мач на 100 процента. В такива мачове всичко се очаква, възможни са изненади, затова не бива да подценяваме съперника", коментира Сашо Борисов, който в отсъствието на треньора Гьоре Йовановски ще води тима на "червените".

Както е известно, македонецът не получи виза за Великобритания.

На аеропорта говори и спортният директор Емил Костадинов.

"В тази фаза на турнира не трябва да има подценяване. В първия мач победихме с 3:0, но трябва да покажем още по-агресивна игра и да спечелим и на реванша, за да събираме точки за коефициента на България", коментира Емил Костадинов.

"Има проблем в защита, но в предни позиции имаме доста опции. Не знам защо за една седмица треньорът и помощниците не получиха визи. Шансовете на Йовановски да пътува за Уелс са минимални", обясни още той.

ЦСКА не успя да събере 18 играчи и тръгна за Уелс с група от само 17 футболисти поради контузии на редица играчи. Борис Галчев пък е наказан заради натрупани картони и също не пътува.

Групата на ЦСКА за мача с ТНС:

Иван Караджов, Здравко Чавдаров, Павел Виданов, Мартин Василев, Румен Трифонов, Джузепе Акуаро, Томи Костадинов, Тодор Янчев, Спас Делев, Коста Янев, Килиън Шеридън, Димитър Илиев, Александър Тонев, Грегъри Нелсън, Маркиньос, Дормушали Саидходжа, Кристиян Тибони.

 

Вашият коментар