ЦСКА замина за Бургас с Гъргоров

2011-03-04 11:39:00

Маркиньос все пак в групата, няма го счупилия ръката си Станислав Костов

Новото попълнение Емил Гъргоров попадна в групата на ЦСКА за гостуването на Черноморец утре. Полузащитникът се качи тази сутрин на клубния автобус, с който "червените" тръгнаха към Бургас за шампионатния двубой с бургаските "акули".

"Гъргоров е изостанал с подготовката, но е готов да помогне на отбора. Щом идва с нас, значи ще играе", коментира треньорът на ЦСКА Милен Радуканов преди отпътуването на отбора.

В групата от 19 играчи попадна и друго ново попълнение – Петър Стоянов, който може да направи дебют за тима утре. Срещата с Черноморец пропуска наказаният за червения картон срещу Левски Александър Тонев. Радуканов няма да може да разчита и на новото попълнение Станислав Костов, който е счупил китката си на тренировка вчера.

Групата на ЦСКА: Иван Караджов, Благой Макенджиев, Иван Бандаловски, Костадин Стоянов, Петър Стоянов, Джузепе Акуаро, Апостол Попов, Румен
Трифонов, Фабрицио Грило, Тодор Янчев, Коста Янев, Маркиньос, Борис Галчев, Грегъри Нелсън, Спас Делев, Четин Садула, Емил Гъргоров, Мишел Платини, Килиън Шеридън.

Вашият коментар