ЦСКА копира Левски

2010-11-16 11:28:00

Базил де Карвальо спазарен за Армията. Там плащат половин милион за него

 

ЦСКА вече работи усилено по зимната си селекция, съобщава днешната спортна преса. Твърди се, че "армейците" искат да изкопират Левски и да отмъкнат звезда на Локо Пд само след шест прекарани месеца в парк Лаута.

Става дума за Базил де Карвальо, за когото се очаква от януари да смени бяло-черното рейе с червения екип на ЦСКА. Според "Меридиан Мач" от Армията са броили € 250 000 (500 000 лв) за сенегалеца с френски паспорт. Базил започна отлично сезона с хеттрик още в дебюта си, с което напомни за вече знаменития си предшественик на върха на атаката в Локо – Гара Дембеле, който ниже гол след гол след преминаването си на Герена.

 

Точно по този начин се разви и неговата кариера. Той дойде в Локомотив в началото на календарната година, но няколко месеца по-късно вече беше с договор в джоба със софийския гранд.

За 12 мача в А група сенегалецът има шест гола. Де Карвальо се доказа и в мача с Левски на ст. "Георги Аспарухов" преди двайсетина дни, когато изтормози до последно "синята" защита, а Локомотив победи с 2:1.

Вашият коментар