ЦСКА: Михайлов се върна и почнахме да губим дела, сигурно е случайно

Начало » ЦСКА: Михайлов се върна и почнахме да губим дела, сигурно е случайно

Гриша ГанчевЦСКА ще плати съответната сума, за да има право да картотекира нови играчи. Това стана ясно, след като ръководството излезе с официална позиция относно забраната за картотекиране на нови футболисти, наложена на клуба от ФИФА. Под декларацията на „червените“ е подписан Гриша Ганчев, а заедно с него и другите клубни собственици Юлиян Инджов и Христо Стоичков.

„Армейци,
Във връзка с решението на КАС и ФИФА да блокира трансферите на ЦСКА Ви информираме за следното:

В последните 5 години армейският клуб водеше тежки битки във ФИФА и КАС с адвокатите на футболистите Сержиньо Рибейро, Гуидо Ди Вани, Нилсон Барош, Бернардо Тенгариня, Юнес Бенжелюн и агентите Мадам Ба и Хуан Руано. Повечето от Вас, обичащи клуба, дори не се сещат кои са тези лица, нали?

Да, но стойността на делата и предявените претенции за обезщетения е над 1 500 000 евро!

Интересен е фактът, че тези футболисти и агентите не зачетоха българското законодателство и не потърсиха в установения от закона срок дължимото от синдика на дружеството в несъстоятелност.

Друг интересен факт е, че доста идентични дела, заведени от други футболисти и агенти като Иван Боладо, Сивард Спрокел, Хуан Уриарте и т.н, ЦСКА

И забележете! Откакто се върна в активна роля и власт „управленецът“ Борислав Бисеров Михайлов всички останали дела по същите казуси бяха загубени от ЦСКА. Нищо не казваме, никого не обвиняваме, само напомняме тази поредна „случайност“, от която пак потърпевш е най-великият български клуб. Но … нека е жив и здрав, без да забравя, че Господ гледа!

За финал, драги армейци, нека се запитаме: КОЙ директор с какви съображения и по каква футболна логика е подписвал и не е спазвал тези договори с произтичащите от тях подобни неустойки?

Кое спортно-техническо ръководство е позволило да се привличат подобни знайни и незнайни футболни виртуози, които без една изиграна минута за ЦСКА сега да търсят милиони?

Кой сега в цялата ситуация се е наредил на опашката, за да намаже дебело филията? Това не е въпрос с повишена трудност… Както се казва – знаем се…

Парите ще бъдат платени! И дано да са последните източени заради безхаберие и безотговорност финансови средства от клуба!

С уважение: Христо Стоичков, Юлиян Инджов и Гриша Ганчев“.