ЦСКА опитва да намери отбор на Тиеро

2010-12-27 16:22:00

Халфът на "червените" по всяка вероятност ще бъде продаден в Португалия

ЦСКА търси начин да се раздели с полузащитника си Уилям Тиеро. Червените ще опитат да намерят нов отбор на футболиста още през зимната пауза.

Спортно-техническият директор Емил Костадинов сам се е заел със задачата да продаде Тиеро, пише "Гонг". Според информацията единият от шефовете в клуба ще опита да използва добрите си познанства в Португалия, за да намери нов отбор на халфа.

Ганаецът дойде в ЦСКА през лятото. За трансфера му се застъпи именно Костадинов. Няколко пъти спортният директор каза, че футболистът му е бил препоръчан от треньора на "Порто" Андре Вилаш-Боаш.

Тиеро обаче не успя да се наложи в състава на ЦСКА. Почти през целия есенен полусезон африканецът се оплакваше от различни контузии.

Клубът ще няма да има големи претенции за сумата, за която ще продаде играча. Костадинов е уверен, че през пролетта Тиеро вече ще бъде в друг отбор.

Още преди седмица старши треньорът Милен Радуканов обяви списъка си с футболисти, на които няма да разчита. В него попадат седем играчи, от които петима са чужденци и почти сигурно Тиеро е сред тях.

Вашият коментар