ЦСКА пак маха Коща, този път за повече

2010-12-31 08:54:00

Новият шеф на "червените" ще е Росен Кирилов

Сериозни промени се очакват в администрацията на ЦСКА в първите дни на новата 2011-та. По всяка вероятност поредна раздяла с клуба предстои на спортния директор Емил Костадинов, който според запознати е в пореден конфликт с треньора.

Проблемите на Екзекутора с треньорите на ЦСКА са известни. Костадинов има разногласия с почти всеки наставник на "червените", а Милен Радуканов не е изключение. Коща вече беше освободен веднъж през 2010-та заедно с треньора тогава Гьоре Йовановски, но това се оказа хитър ход на шефовете, с който те искаха да намалят напрежението в тима и скоро го върнаха.

Новият спортен директор вероятно ще е Росен Кирилов, който е бивш играч на ЦСКА.

Кирилов ще влезе в длъжност в дните след Нова година и ще изпълнява функциите на спортен шеф. Двамата с Радуканов се познават отлично. Родени са в един и същи град – Видин, а в кариерата си се срещнаха и като съотборници на "Българска армия".

И двамата играха при паметния сблъсък на ЦСКА с Ювентус, спечелен с 3:2 с победно попадение на Радуканов. За последно Кирилов се състезаваше за румънския Васлуй, но сложи край на Кариерата си през 2009 година.

Той е ритал още за турския Аданаспор и кипърския АПОП. Има 51 мача с фланелката на националния отбор, участва на европейското първенство в Португалия през 2004-та.

Вашият коментар