ЦСКА "предаден" от свои в Русия

2010-11-29 11:29:00

Иван Стоянов не успя да донесе 300 000 евро за ЦСКА и косвено да помогне на роднината си Йордан Лечков от Сливен

 

Проблемите на ЦСКА следват един след друг. След като не се дадоха на далеч по-силните Локомотив Пд, Берое и Рапид Виена, вчера те се издъниха срещу аутсайдера Академик, а от снощи имат и нова грижа.

Тя е свързана с провала на Алания Владикавказ, който изпадна от Висшата лига на Русия. Заради това "червените" губят бонус от 300 000 евро, който им беше обещан от руснаците по трансфера на Иван Стоянов и Иван Иванов, пише "Меридиан Мач".

Кавказците и без това бяха служебно в елита след фалита на ФК Москва, но след година там, така и не доказаха, че заслужават да са сред най-добрите.

 

Любопитен факт е, че Иван Стоянов е племенник на президента на Сливен Йордан Лечков, а точно "войводите" са един от отборите, който чака пари от ЦСКА. На Армията пък никога не са крили, че разчитат много на пари от трансфери и на бонусите от изявите в Европа.

Нещастието на едни е щастие за други обаче. Вместо Алания, в елита остана друг "български" тим – Амкар Перм. Там играят Мартин Кушев, Захари Сираков и Георги Пеев. Те запазиха статута си, заради по-добрите показатели срещу Алания.

Вашият коментар