ЦСКА пристигна на Острова

2010-08-25 18:00:00

Отборът на ЦСКА пристигна на Острова след 6-часов полет от София. "Армейците" срещнат утре вечер уелския ТНС в плейоф за групите на Лига Европа. Първата среща на "Васил Левски" преди седмица завърши 3:0 за българите. Играчите на ЦСКА излетяха тази сутрин от аерогара "София", като самолетът им кацна за кратко в Амстердам преди да продължи полета си до Англия. Така "червените" пристигнаха в Манчестър, откъдето ще пропътуват останалото разстояние до Уелс с автобус.

Както е известно, старши треньорът Гьоре Йовановски не пътува с тима, защото му бе отказана виза. Отборът ще бъде ръководен от водещия се по документи наставник на "червените" Сашо Борисов, както и в първата среща преди седмица. Македонските треньори остават в София да работят с контузените играчи.  "Трябва да изиграем този мач на 100 процента. В такива мачове всичко се очаква, възможни са изненади, затова не бива да подценяваме съперника", коментира Сашо Борисов.

"В тази фаза на турнира не трябва да има подценяване. В първия мач победихме с 3:0, но трябва да покажем още по-агресивна игра и да спечелим и на реванша, за да събираме точки за коефициента на България", заяви спортно-техническият директор на ЦСКА Емил Костадинов, който води делегацията в Уелс.

Костадинов не се притеснява от проблемите в защита заради от контузиите на бранителите Апостол Попов, Йордан Минев и Костадин Стоянов. Заради кадровите проблеми в защита вероятно отново ще бъде върнат капитанът Тодор Янчев. "Има проблем в защита, но в предни позиции имаме доста опции", каза Костадинов.

Вашият коментар