ЦСКА пробва да продаде Маркиньос

2011-01-02 21:28:00

"Червените" пред трансфер с Вальо Илиев и Емил Гъргоров

Ръководството на ЦСКА готви сериозна зимна селекция, с която отборът да атакува едно от челните места в родния шампионат. За целта босовете на армейците вече са отправили конкретни оферти към бившите звезди на тима Валентин Илиев и Емил Гъргоров. При положение, че "червените" постигнат съгласие с двамата, клубното ръководство почти сигурно ще се опита да пласира Джузепе Акуаро и Маркиньос в чужбина.

Мирчо Димитров, който е мениджър на бразилеца, вече е нагърбен със задачата да намери нов отбор на Маркиньос. Вероятно той ще е руски. "Водят се преговори и до няколко дни трябва да има развитие, но към този момент не искам да избързвам и да разкривам имена", заяви Димитров.

Към бразилеца имаше интерес от доста клубове тази зима. Името му беше свързвано с китайски, португалски, германски и полски клубове. Още през ноември от ЦСКА му поставиха цена от 800 хил. евро. В процеса на преговорите обаче тя може и да бъде намалена.

Малък проблем може да се окаже запорът върху трансферните права на халфа. Той беше наложен заради дълг на собствениците на "червените" към украинския милиардер Константин Жеваго.

Вашият коментар