ЦСКА продаде скандалджия

Начало » ЦСКА продаде скандалджия

ЦСКАЮнус Санкаре вече е футболист на Панатинайкос, обяви официалният сайт на ЦСКА, който пише, че е продал халфа на гръцкия гранд, но не по желание на клуба.

„Армейци,

ЦСКА трансферира халфа Юнус Санкаре в гръцкия гранд Панатинаикос. След нелеки преговори ръководството на червените постигна договорка по всички свои финансови условия и френският полузащитник ще облече екипа на атинския клуб.

ЦСКА направи всичко възможно да задържи футболиста и за пролетния полусезон, но решаващо се оказа неговото желание да търси ново предизвикателство. Трансферната сума и детаилите по контракта остават конфиденциални.

Пожелаваме успех и късмет занапред на Юнус Санкаре, които записа общо 23 мача, 3 гола и 5 асистенции с армеиската фланелка във всички надпревари и бе със сериозен принос за пробива на тима в Лига Европа през есента“, се казва в изявлението на българския клуб.

Санкаре оставя няколко противоречиви спомена в ЦСКА. На първо място са острите му реакции при смяна, а след това и няколкото комични пропуска от чисти положения.